NINE OBJECTS WHICH REDDITORS COULDN’T UNDERSTAND THEIR PURPOSE, AND SHARED TO LEARN

Understanding everything isn’t always simple. Sometimes, we find things we don’t get. But the internet has helpful and smart people who can quickly explain mysteries. And here are 15 surprising discoveries with fascinating secrets to uncover.

1. ’’We got this as a wedding gift many years ago. But the gift giver refuses to tell us what it is!’’

Answer: Careful! It serves as a device to let you slice cheese without handling the block. It’s a cheese holder.

2. ’’What’s this plastic dolphin with slits?’’

Answer: I believe it’s a dive toy, like those dive sticks which you throw in the pool and dive down to get them.

3. ’’It’s half wood, half marble, two semi-circle dips and a mini spoon. What is it?’’

4. ’’I bought a big pack of groceries from a local supermarket; they threw in this item for free.’’

Answer: It’s an orange peeler.

5. ’’What is this thing I found in my grandfather’s closet?’’

Answer: It’s to pick up sugar cubes.

6. ’’What’s this? It has a hole just big enough for a fingertip, and two nubs looking like it clips to something.’’

Answer: It’s a keyboard key remover. It’s to help install custom keys but if it didn’t come with any custom keys, they probably gave it to you to help you remove all the keys to make cleaning easier.

7. ’’What’s this electric tool? When plugged in and turned on it vibrates very intensely.’’

Answer: It’s a Swedish massager. The hand goes through the springs, and it vibrates the hand as you massage someone.

8. ’’It’s 3 inches long, appears to be nylon body with red rubbery glued-in ends. It’s light, hollow, makes no noise when shaken.’’

Answer: It’s a kururin, a Japanese fidget toy.

9. ’’Two plastic hook shaped tools with double forks on the end. What are these and what are they used for?’’

Answer: It’s a tick removal tool. It’s called a “tick twister”.

Rate article
Add a comment

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

NINE OBJECTS WHICH REDDITORS COULDN’T UNDERSTAND THEIR PURPOSE, AND SHARED TO LEARN
Kathy Bates health: Actress ‘went berserk’ after diagnosis of ‘incurable’ condition